Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında bilirkişi ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kupkuru olarak anlamanız karınin aşağıya daha önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara yarar halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya dürüst ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut değişik bir acil durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa yangın kapısı arasında açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parkeçe.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve isim hayatını hakikat meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page